חשיפת שתל

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

04/05/2014 | 18:11 | מאת: מיכל

רציתי לשאול מהו התהליך של חשיפת שתל ? וכמה זמן אחרי ההתקנה בדרך עושים מדובר בלסת תחתונה ושן טוחנת ? ואם היתה דלקת האם לפני שעשו את השתל האם בדרך כלל זמן ההמתנה ארוך יותר כמו שקצת היה לי בין העקירה לשתל?

שלום מיכל, חשיפת שתל היא כירורגית קטנה בה חושפים את צוואר השתל הנמצא מתחת לחניכיים ומחברים אליו בורג הנקרא כיפת ריפוי המאריך את השתל אל מעל החניכיים. הפעולה נעשיית כארבעה חודשים לאחר ההשתלה. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים