חשיפת שתל

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

12/04/2014 | 10:04 | מאת: שקד

רציתי לשאול מהי חשיפת שתל כמה זמן אחרי התקנת השתל עושים אותה ומי עושה הרופא המשתיל או כבר הרופא המשקם ? וכמה זמן אחרי החשיפה כבר מתחילים לתהליך השיקום ? מדובר בלסת תחתונה.

שלום שקד, חשיפת השתל היא פעולה כירורגית קלה יחסית בה מגלים את ראש השתל הנמצא מתחת לחניכיים ומחברים אליו בורג מעט גבוה המאריך אותו אל מעל רקמת החניכיים כך שאפשר להרגיש אותו עם הלשון. הרופא המשתיל עושה את החשיפה. בדרך כלל כארבעה חודשים אחרי התקנת השתל. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים