צילום CT לפני שתל

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

04/04/2014 | 21:18 | מאת: מעיין

רציתי לשאול תוך כמה זמן יש תוצאות לCT לפני שתל, האם במקום או שזה לוקח יותר וצריך לקחת את זה? אני יודעת שלפעמים שולחים לרופא אבל פשוט החלטתי מהמרפאה שאני ייקח את זה כי התור קרוב לרופא ואמרו שאולי כדאי שאני אביא ואז יהיה בטוחה שהגיע , פשוט רוצה להיות בטוחה שזה יהיה מוכן עד התור שלי אצל המומחה.

שלום מעיין, הסי טי צריך פענוח. תלוי בעומס במכון. לעיתים פענוח מוכן באותו יום. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

09/04/2014 | 15:17 | מאת: מעיין

רציתי לשאול האם זה מדנה לרופא אם עודה את הצילום כמה ימים או שבועיים לתור שיש לי לבירורת לפני התקנת השתל מבחינת הצילום?

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים