השתלת עצם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

17/03/2014 | 15:57 | מאת: יעל סידי

היי דוקטור, מדברת יעל הבת של סיגלית שעברה לפני כשבוע בדיוק השתלת עצם בחניכים, היא טוענת שהיא מרגישה גוש חזק והיום לאחר שחזרה מביקור אצל הרופא שניים שלה דר מוצפי (אמנון מוצפי) שלא הוציא לה את התפרים היום אמר שהוא לא יודע אם הנפיחות תרד... הנפיחות מעוותת לה את הפנים והיא בדיכאון, תוכל בבקשה לתת חוות דעת מה דעתך..?

שלום יעל, צריך לדבר עם הרופא המנתח, נפיחות לאחר ניתוח היא תופעה שכיחה וחולפת לאחר מספר ימים. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים