השתלות לסת עליונה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

02/03/2014 | 23:28 | מאת: איציק השתלות

כיום יש לי תותבת שלמה (אין שיניים כלל )בלסת עליונה. רופא השיניים שלי המליץ לי לעבור השתלה של 4 שתלים וזאת לאחר שעברתי צילום סטטוס ו- CT, להמתין תקופה ואח"כ להתקין תותבת שלמה שניתן לשלוף אותה (עם טיקטקים). האם שיטה זו מקובלת ומה היתרונות החסרונות בה? יש לציין שלפני כשנתיים עברתי טיפול כימותרפי והקרנות.

שלום איציק, השיטה היא אחת מרבות. יתרונה בעלותה הנמוכה יחסית. חסרונה בסיכון לאבד את כל העבודה אם אחד השתלים כושל. עדיף לחבר את השתלים עם קורה מתחת לתותבת לתוספת יציבות ושרידות של השיקום.במיוחד בלסת עליונה. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים