השתלת שיניים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

30/01/2014 | 18:11 | מאת: שירה

שלום הייתי אצל רופאת השיניים ששולחת אותי למומחה החניכיים וגם למומחה לשורש . הסיפור הוא כזה: הורידי לי 2 כתרים , שיש לי דלקת ב-2 שיניים שעברו טיפול שורש וכתר , ובעקרון אמורה לעבור חידוש וכל השאר אבל אחרי שהורידה אמרה שבספק אם יוכלו וכנראה אצטרך השתלת שיניים לפי מה בדרך כלל מחליטים אם צריך השתלה ואם כן עושים גם חידוש קודם לנקות את השורשים ואז השתלה או בכלל לא צריך חידוש?

שלום שירה, כל מקרה לגופו, כשקיימת דלקת מתחת לשורש בתוך הלסת נהוג לעשות חידוש טפול שורש. כשאין אפשרות לחידוש או כשאין אפשרות לשקם את השן עדיף לעקור ולהתקין שתל. בהצלחה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים