שתל או גשר

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

16/11/2013 | 09:52 | מאת: דניאל

בריא ולא מעשן בעבר הוכנס כבר שתל ונקלט יפה השאלה היא: היה צורך רפואי לעקור שן 36 לסת תחתונה, השן נעקרה ובמקביל בוצעה השתלת עצם. היום 3 חודשים לאחרי יש צורך לשים או שתל או גשר בין 2 השיניים. שן לפני 36(זו שצריך למלא את מקומה) יש טיפול שורש ישן ושן אחרי יש סתימה גדולה. מה נראה כדאי לבצע השתלת שן או גשר בין 3 השיניים? תודה

שלום דניאל, באם הכתר בשן לפני תקין והשחזור בשן אחרי תקין, והשתלת העצם הצליחה חלופת השתל לדעתי עדיפה. בברכה, דר' ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים