כתרים עקומים בפה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

31/08/2013 | 21:21 | מאת: רני 23

אני בן 23. בגיל 18 טופלתי ע"י רופא השיניים שלי שביצע השחזה של 4 השיניים הקדמיות ובמקומן הציב 4 כתרים. לטענתו הטיפול היה הכרחי כיוון ש4 השיניים האלו היו עקומות ורקובות שלא ניתן לטפל בהן בדרך אורתודנטית. כיום אני מבין שזו היתה טעות להקשיב לו ואני נתון בבעיה. הכתרים נוטים הצידה ועקומים, זוויות החיוך שלי השתנתה וכיום שאני מייך נראה כי כל איזור הפה שלי עקום ממש! בנוסף השיניים נראות לא פרופורצונליות למבנה הפה ונראות גדולות באופן יחסי לשאר השיניים. שאלתי היא מה ניתן לעשות עם המצב כיון? אני מבין שאי אפשר לשחזר את 4 השיניים שהושחזו אבל האם אפשר להוציא ולהדביק מחדש את הכתרים? האם אפשר להשחיז ולתת לכתרים הקיימים צורה אחרת שתתאים למבנה הפה וליישר אותם ?

שלום בני, אפשר להסיר את הכתרים ולהחליפם לכתרים בלי מתכת, ( קיימים כאלו מספר סוגים) וליישר איתם את השיניים ולהתאימם לשאר השיניים ולפנים שלך. הפעולה יחסית פשוטה. חג שמח ושנה טובה, בברכה, דר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם , הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים