השתלה במסגרת הסדר ביטוח

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

19/07/2013 | 15:15 | מאת: רונית

בצעתי השתלת שיניים אצל רופא בהסדר שזימן כירוגית פה לביצוע בפועל של ההשתלה. שילמתי לה כפי שסוכם עם הרופא- רק את מחיר ההשתתפות שלי. למחרת טען הרופא שהיתה אי הבנה ואני מחויבת לשלם את כל מלוא הסכום . ולקבל מהביטוח את ההחזר. האם דרישה זו מקובלת? הרי הלכתי מראש לרופא בהסדר.. אז מדוע לבקש ממני את מלוא הסכום ולהמתין להחזר?? תודה על תושבתכם המהירה רונית

שלום רונית, שאלות אלו עליך להפנות למרפאה בה את מטופלת וכדאי לפני הטיפול. תשאלי בחברת הביטוח שלך, הם אמורים ליידע אותך בנושא הפיננסי. בברכה, דר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם , הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים