השתלת עצם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

11/07/2013 | 17:33 | מאת: מרי

בהמשך לשאלתי הבנתי שהשתלת עצם עלולה להחמיר את המצב כי הגוף דוחה את העצם ולכן לא מומלץ. אם כך כדי לאזן בין העצמות של הלסת בשני צידי הפנים מה עושים?

שוב שלום מרב, עניתי לך בשאלתך הקודמת, בכדי להצליח עם השתלת עצם סביב שתלים כושלים צריך קודם להסיר שכבה דקה מפני השטח של השתל. פעולה די בעייתית כשלעצמה בשתלים בורגיים, ויותר אפשרית בשתלים צילינדריים. עם חלק מסוגי השתלים מעשית ואם אחרים לא.מתאורך אני חושב שהשתלים אצלך צילינדריים, אך, קשה להתייחס לשתלים הקיימים אצלך בלי לראות לפחות צילום רנטגן. יש לשקול הוצאת השתלים הכושלים, ביצוע השתלת עצם והתקנת שתלים חדשים. בברכה, דר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם , הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים