שיניים צהובות

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

17/06/2013 | 19:58 | מאת: שלמה

בלסת העליונה שלי יש פגיעה בצבע השיניים. רציתי לדעת אם אפשר לשחזר את השיניים בפגיעה מינימלית של השן על ידי ציפויים? מה רמת הציפוי וכמה הציפוי נראה קרוב לשן הטבעית שלי?

שלום לך, ציפויי חרסינה לשיניים קיימים שנים רבות. כיום העובי של הציפוי הנקרא למינט באנגלית ( laminates) דק ביותר כעשירית המילימטר בסך הכל. המשמעות שאין כמעט צורך בהכנה של השן אלא רק במקרים מיוחדים. המראה של הלמינטס דומה ביותר לשן טבעית ואם עשוי נכון נראה טבעי ויפה לאורך זמן. בברכה, דר ראובן שפירא www.implant.coil השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים