עששת עמוקה

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

12/10/2020 | 04:57 | מאת: הילה

לאחר ניקוי העששת וביצוע סתימה. מדובר בעששת שכמעט והגיעה למוך השן. הקרבה לטיפול שורש הייתה רצינית. איך אני כמטופלת אוכל לדעת ש"הכול בסדר" - מה אמור להדליק לי נורה אדומה ? איזה מעקב רצוי לעשות. היות וכאב איננו הסיבה לצורך בטיפול שורש, מהם עוד הסימנים?

שלום הילה, כאב ספונטני, בעיקר בלילה, רגישות לחום הם בדרך כלל סממן לצורך בטיפול שורש, צריך מעקב של הרופא כולל צילומים. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים