פרצדורה של הוצאת שתל

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

20/07/2020 | 20:54 | מאת: שרון

שלום הולכים להוציא לי שתל למרות שנראה יציב יש כאבים גדולים וחזקים שמצחצחת באיזור השתל או אפילו נכנס שאריות אוכל למעלה בעיקר איפה שהשתל בגלל שהוא סהכ יציב האם הפרצדורה של הוצאתו שלא רופף או שבור מסובכת יותר ותוך כמה זמן אפשר לעשות יהיה לעשות שתל חדש אם תוספת עצם הכירוג יגיד לאחר שעשיתי כבר צילום סיטי ומדובר בשתל בלסת עליונה , תודה.

שלום שירה, כדי שאוכל להתייחס נא לצרף צילום. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים