תהליך הוצאת שתל וכאבים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

20/06/2020 | 11:35 | מאת: שירה

הולכים להוציא לי בקרוב שתל שנכשל האם זה אחרי העקירה שהטיפול עצמו בטח לא ארגיש הרבה בגלל הזריקה צפוי להיות נפיחות ו/או כאבים לאחר מכן ? והאם צריך שוב לשמור על תזונה רכה. ותוך כמה זמן אוכל לעשות שתל חדש מדובר בלסת עליונה והאם אם בפעם ראשונה עשו הרמת סינוי בפעם השניה גם אצטרך הרמת סינוה או השתלת עצם אשאל את הרופא בהוצאה ושיש בידו כבר את צילום הסיטי.

שלום שירה, הוצאת שתל כושל בדרך כלל פשוטה בהרבה מהתקנת שתל חדש. מעט כאבים יחסית ומעט נפיחות. אין צורך בכלכלה רכה. שתל חדש לאחר מספר חודשים. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים