שתלים חובקים פריאוסטלים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

06/06/2020 | 15:07 | מאת: שירה

שלום, רציתי לשמוע בבקשה את דעתכם בנושא השתלים החובקים - יתרונות וחסרונות במקרים של חוסר בעצם וניסיון להימנע מהרמת סינוס ובשל הרצון לטיפול קצר יותר הן בשל סינוסיטיס כרונית ( אסימפטומטית ) והן בשל אוסטאופורוזיס שעדיין לא מטופלת האם ועד כמה הפרוצדורה ידועה, מקובלת ומנוסה כאן בארץ והיכן ? האם יש הבדל בין שתלים פריאוסטלים לשתלים סאב פריאוסטלים ? האם אלו שתלי מירס ? להתייחסותכם, מראש אודה מאד.

שלום שירה, השתלים החובקים המוברגים ללסת הם חדשים יחסית ( מספר שנים). השתלים הסב פריאוסטלים קיימים הרבה שנים בגרסאות שונות. אני מעדיף להשתמש עם השתלים הבורגיים שהוכיחו את עצמם כבר עשרות שנים ושורדים כך בהתאם. ברכה, ד"ר ראובן שפירא www.lmplant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים