החלמה לאחר שתל והרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

20/01/2020 | 14:45 | מאת: חן

עברתי השתלה של שתל +השתלת עצם והרמת סינוס לפני כחודש. הכל החלים , אין כאבים. אחרי שהרופא הוריד את התפרים החניכיים באזור היו מעט "רופפות" והרופא אמר ש'יקח להם זמן לחזור למקום' עברו 3 שבועות מאז הביקורת אצל הרופא , מצב החניכים השתפר אבל עדיין יש גוש קטן , לא כואב , בחניכיים באזור של הניתוח. האם זה תקין?

שלום חן, אמור להסגר תוך כשבועיים. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים