תפרים שנפתחו בעקבות שתלים

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

02/08/2019 | 18:05 | מאת: שתלים תפרים נפתחו

לפני כשבועיים בעלי עבר השתלה של שלושה שתלים צמודים. בהתחלה הכאבים היו סבירים,לאחר שבוע הכאבים הפכו להיות בלתי נסבלים ופנינו למרפאה המטפלת והם אמרו שהכל תקי ויש צורך להמשיך באנטיביוטיקה. כעבור שבוע נוסף הכאבים אינם פוסקים, בעלי לא אוכל , לא שותה ורק לוקח כל היום כדורים שוה הלכנו למרפאה שאמרו שהכל תקין. אתמוח בערב הלכנו לרופא פרטי שפשוט היה מזועזע ממה שהוא ראה לדבריו אין תפרים בכלל כנראה שנפתחו וכל החניכים מופרדות מהשתלים ונכנס לשם הולך ולדבריו יש לתפור דחוף!!!!! נסענו היום בבוקר שוב למרפאה עם המידע הזה ושם נאמר לנו שלא ניתן לתפור את זה, וזה קיים במקרים חריגים והפה ישקם את עצמו לבד וזה יכול לקחת עד חודש. צריך כל הזמן לקחת משככי כאבים השאלה מה נכון לעשות?? כמה אפשר לסבול??

באם אפשר לשטוף ולתפור חזרה עדיף בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים