דלקת ונפיחות במקום השתל כל מספר חודשים.

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

31/10/2018 | 15:04 | מאת: ורד

עשיתי השתלה של 6 שיניים +השתלת עצם בחניכיים התחתונות,לפני 5 שנים.בזמן האחרון אני סובלת מדלקת+נפיחות באיזור השתל. אחרי טיפול של רופא השיניים ,מתרפא ,אבל שוב חוזר. האם יש מה לעשות,כדי שלא יחזור?

שלום ורד, צריך לראות צילום לפני שאוכל להתייחס, עקרונית, ניקוי עם חוט דנטלי בין וסביב השתלים יכול מאד לעזור. כן שימוש במכשיר לשטיפה עם מים. וכמובן טיפול אצל שיננית בהתאם להנחיות הרופא שלך. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים