ההברגה של מבנה משתחרר כל הזמן

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

01/05/2018 | 17:07 | מאת: ערן

בעקבות התנדנדות של הכתר , נמצא כי ההברגה ששל המבנה השתחררה. הרופא הסיר את הכתר, חיזק את ההברגה של המבנה והדביק את הכתר חזרה. כעבור זמן לא רב שוב השתחררה ההברגה ושוב נאלץ הרופא לחזק את ההברגה וכך הלאה מספר פעמים. מה ניתן לעשות שההברגה לא תשתחרר? תודה ערן

שלום ערן, יש לבדוק שקוטר המבנה מתאים לקוטר השתל. אם כן, לבדוק שהמנשך מאוזן, כולל בתנועה לטרלית לצדדים. אמור לפתור את העיניין. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום.

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים