הארכת עצם והשתלה תוך ארבעים דקות

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

20/01/2017 | 15:27 | מאת: אלכס

שלום, לפני כמה ימים עברתי הארכת עצם ושתל.. רציתי לשאול האם יש דרך לדעת שהרופא אכן ביצע השתלת עצם ולא רק גבה ממני יותר מאלפיים שקל על זה? הניתוח לקח משהו כמו ארבעים וחמש דק. מדובר בשן בודדת, לסת תחתונה. תודה.

שלום אלכס, רופאים תפקידם לרפא ורובם עושים כך ביושר מתוך שליחות אמיתית. סביר שאם אמר שחסר עצם אכן הוסיף, לשאלתך, אם העצם המוספת היא ממקור של בקר, בדרך כלל צילום רנטגן יכול להראות את העצם המוספת. אם העצם היא ממקור הומני או עצם שלך שנקצרה ממקום אחר בלסת, פחות יבחינו בה בצילום רנטגן. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים