שאלות לגבי השתלת עצם

דיון מתוך פורום  השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים

28/12/2016 | 22:33 | מאת: יפעת

שלום, בעקבות סט צילומים אורתודונטים שעשיתי נאמר לי שיש לי מעט עצם ועלי לפנות למומחה חניכיים. רציתי לדעת על התהליך , הפריודונט מאבחן ולאחר מכן מפנה להשתלת עצם אצל כירורג או שכל פריודונט יש לו את ההכשרה גם לבצע את ההשתלה? בנוסף לגבי הטיפול האורתודונטי, כמה זמן בערך צריך לחכות בדרך כלל עד שניתן להתחילו לאחר השתלת עצם, תודה.

שלום יפעת. פריודונט בדרך כלל אמור להשתיל עצם היכן שצריך. זמן ההמתנה משתנה ממקרה למקרה בין מספר חודשים לשנה פלוס. הכל תלוי בהצלחת השתלות העצם. בברכה, ד"ר ראובן שפירא www.implant.co.il השתלות עצם, הרמות סינוס, שתלים ושיקום

מנהל פורום השתלות עצם, הרמת סינוס והשתלות שיניים