כאבים קשים ברגל לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/11/2017 | 12:28 | מאת: ליאור

שלום רב, אני בן 51,,עברתי ניתוח לקיצור קיבה לפני 3 שבועות. הורדתי 11 ק"ג מאז הניתוח. משקל לפני הניתוח היה 147 ק"ג. שבוע לאחר הניתוח, הרגשתי טוב ועשיתי הליכות על חוף הים - 4 ק"מ במשך 4 פעמים בשבוע. בדיוק אחרי שבועיים מהניתוח, התחילו לי כאבים בגב תחתון צד שמאל עם הקרנה לאורך כל הרגל. הכאב נודד פעם באזור הקרסול, פעם באמצע הרגל. פניתי למיון ועשו לי בדיקות דם ששללו המצאות של קריש דם. המליצו על מנוחה ומשככי כאבים. למרות זאת, מצב הכאבים לא השתפר כלל. מה יכולה להיות סיבת הכאבים ומה עליי לעשות ע"מ להקל עליהם?

שלום.. זה נשמע כבעיית גב תחתון דיסק.. ראשית יש להיבדק ע"י הרופא שלך וממליץ על בדיקת אורטופד.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים