שאלה בקשר לחור ברשתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

12/01/2017 | 17:58 | מאת: אפי

היי יש לי קוצר ראייה גבוה ובחודש אפריל בבדיקת עיינים מצאו שיש חי חור ברשתית, בנובמבר עשיתי שוב בדיקה ואמרו לי שהחור ברשתית נעלם מעצמו ואיו צורך בלייזר. בשבועות האחרונים אני רואה לא חד, יש קשר לזה שהיה לי חור ברשתית? או שהמספר שלי עלה

חור לא נעלם מעצמו, מקסימום עובר הצטלקות ולא צריך טיפול. טשטוש הראיה אינו קשור לחור - אלא אם החור הוא במרכז הרשתית... (מקולה) בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) ייעוץ ומרפאה - 3122* (פרטי + קופות חולים) דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים