סטריפינג

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

26/04/2011 | 20:41 | מאת: ללי

הי, עשו לי היום סטריפינג , אני בשבוע 40+4. לחץ דם גבוה, אחרי שני אשפוזים בשבועיים האחרונים ובבית חולים הסכימו להיות גמישים ולתת לי כמה ימים לפני שהפיטוצין מגיע. את הפעולה עשו בסביבות 10:00 ועברו 10 שעות מאז, אני מרגישה מעט צירים מהגב אבל בעיקר התכווצויות מקדימה, ללא שינוי בעוצמה מהבוקר. האם אנחנו בטווח הזמן הנורמלי?, יכול להיות שזה לא יזרז לידה? ניסיתי כבר הכל, אני שותה עלי פטל, שמן נר הלילה, שיאצו, דיקור, עיסוי פטמות,רפלקסולוגיה, קאולופילום (הומאופתי) הליכות, עליות וירידות וכמובן סקס. כלום לא עוזר. יש עוד משהו שאפשר לנסות על מנת להמנע מהפיטוצין הנוראי?

26/04/2011 | 22:30 | מאת: ללי

אני עם פתיחה של 2 ס"מ כבר שבועייים ו- 70% מחיקה.

שלום רב, כאני קוראת את דברייך ,זה רק מחזק את דעתי: הלידה תבוא כשהגוף יהיה מוכן לה. סטריפינג - זה לא אמצעי זירוז אבסולוטי וקורה הרבה שזה לא עובד, כמו גם השיטות האחרות פרט לשיטות שכבר ניסית ואת מנסה, אין לי מה להויף, מה שאני יכולה להגיד, שיש לך נתוני פתיחה התחלתיים לא רעים ותהליך זירוז עם פיטוצין יכול להצליח, במיוחד אם את מתכוונת לקחת אפידורל. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה