אובדן הכרה תוכ שינה ונחירות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

04/04/2020 | 04:47 | מאת: אכרם

שלום רב אמא שלי בת 68 בריאב בד"כ. מלבד יתר לחץ גם מטופל ומאוזן. מזה כ 3 חודשים אובדן הכרה תוכ שינה. שהסימנים היו נחירות עזות (חרחור) ע"פ עדות האבא. מעירים לא מתעוררת ורק לאחר רבע שעה מתחילה לחזור לעצמה. אז הזמנו מד"א וםנינו לביח.. בוצע ct מוח. הכל תקין. נבדקה עי נוירולוג. ללא סימנים של ארוע מוחי. שוחרר חזרנו לרופא משפחה. בוצע בירור מקיף eeg תקין הולטר לב תקין קרדיולוג תקין היום 4.4.20 שוב אותו אירוע תחילה שעה 12 וחצי בלילה אחרי רבע שעה חזרה לאט לאט להכרה ולתקשר עם העולם. נשאלה מה קרה לא זוכרת. תלונה יחידה היתה שבמהלך היום היה כאב ראש והקיאה פעם חזרה לישון.כשעתיים. שוב אותו אירוע. לא מצליח להבין מה זה Apnea.? פרכוס? ארוע לבבי? אשמח לביוע והכוונה

אירוע אפילפטי תוך כדי שינה עם CT מח תקין ו- EEG תקין בסבירות מאוד נמוכה לדעתי. אירוע לבבי גם כן בסבירות מאוד נמוכה. הייתי ממליץ על בדיקת שינה ובמידה ותקינה MRI מח. לי נשמע שהדבר קשור לדום נשימה בשינה. כל טוב

05/04/2020 | 11:09 | מאת: אכרם

תודה

05/04/2020 | 11:10 | מאת: אכרם

נראה לי שנשלים את הבירור בכיוון אפילפסיה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)