מתי קובעים מתי לוקחים תרופות לכולסטרול?

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

03/02/2009 | 20:04 | מאת: שלום

אני בן 50 רזה בריא.... אבל עם 240 כולסטרול - באמצעות ספורט ותזונה הצלחתי לרדת ל - 215 HDL 54.40 LDL 146.2. טריגצלידים 72.00 אין בעיית סוכר איך מעלים את הכולסטרול הטוב ומורידים את הכולסטרול הרע? איך קובעים מתי צריך לקחת תרופה להורדת כולסטרול במקרה כמו שלי, למשל? אודה לתשובתך

04/02/2009 | 16:47 | מאת:

שלום שלום, אני שמחה לשמוע שאתה דואג לבריאותך על ידי שמירה על אורח חיים נכון ובריא הכולל פעילות גופנית ותזונה נכונה ושאתה למד שניתן להוריד את רמות הכולסטרול בדרכים טבעיות. אני ממליצה לך לנסות תחילה להוריד את רמות הכולסטרול באמצעות שימוש בתוספי תזונה טבעיים, שאינם גורמים לתופעות לוואי, לפני שאתה מתחיל טיפול תרופתי – כימי. הטיפול התרופתי הכימי להורדת כולסטרול כולל בדרך כלל תרופות ממשפחת הסטטינים המורידות את רמות הכולסטרול ביעילות אך בד בבד יכולות לגרום גם לתופעות לוואי הכוללות כאבי שרירים, חולשת שרירים ועייפות ולכן לפני שפונים לפתרון כזה עדיף לנסות להפחית את הכולסטרול ע"י תוספי תזונה ואורח חיים בריא. אני ממליצה לך ליטול פורמולה טבעית להורדת כולסטרול וטריגליצרידים בשם גוגול ליפיד. פורמולה זו מכילה צמחי מרפא ויטמינים ורכיבים תזונתיים נוספים הידועים כבעלי השפעה מטיבה על רמות כולסטרול גבוהות ואף יסייעו בהעלאת הכולסטרול הטוב HDL . יש לקחת 3 טבליות ביום עם הארוחות. לקריאה על גוגול לפיד: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=173&ArticleID=222&sng=1 אשמח לענות על כל שאלה נוספת, בריאות שלמה, הדר

04/02/2009 | 17:37 | מאת: שלום

תודה, קלעת לדעתי, מבלי שכתבתי אותה כמובן התכוונתי מה אפשר לנסות לפני שמגיעים לתרופות כימיות אני משתמש בויטמינים ומינרלים רבים של סולגאר (לבריאות שוטפת) לא למחלות ספציפיות אדווח בהמשך איך אני מתקדם כל טוב