אומגה 3 ומולטי ויטמין של סולגאר

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

31/07/2011 | 20:36 | מאת: אורית

אני רוצה להיכנס להריון, האם מותר לשתות אומגה 3 ומולטי ויטמין וזה לא יהיה מסוכן לתינוק/להריון?

01/08/2011 | 09:34 | מאת:

אורית שלום , בעקבות הריון ולידה גוף האישה נחלש ומאבד ויטמינים ומינרלים רבים . אני מאמינה כי חשוב לתחזק אותו כראוי כהכנה לקראת הריון , בזמן הריון ולאחר הלידה . מולטי ויטמין ואומגה 3 אינם מסוכנים לתינוק או לאישה ההרה כי אם להיפך. ראשית ,כהכנה לקראת הריון אני ממליצה לך לבקש מרופא המשפחה בדיקות דם כלליות על מנת לראות האם יש חסרים כגון ברזל, B12 , ויטמין D ועוד . לנשים המתכננות הריון, הרות או מניקות אני ממליצה ליטול מולטי ויטמין פרנטל . בפרנטל יש התייחסות לצורכיהן הייחודיים של נשים מבחינת המינונים הדרושים של כל רכיבי תזונה. בין יתר מרכיביו מכיל הפרנטל חומצה פולית החשובה למניעת מומים בעובר( 3 כמוסות מכילות 600 מק"ג חומצה פולית ), ברזל עדין שאינו גורם לעצירות, ויטמין B12 , כרום פיקולינט למניעת סכרת הריון, סידן ומגנזיום ציטראט לשמירה על העצם, למניעת התכווצויות שרירים ולמניעת רעלת הריון. אני ממליצה לך ליטול 3 כמוסות ביום עם הארוחה . לנשים הרות – 4 כמוסות ביום עם הארוחה . לקריאה על פרנטל : http://www.solgar.co.il/?CategoryID=170&ArticleID=221#wiz-250-280 בהריון –DHA ( חומצת שומן רב בלתי רוויה מסוג אומגה 3) חיונית להתפתחות תקינה של המוח והעניים בעוברים.חשיבות הנטילה של אומגה 3 היא בעיקר בשליש האחרון להריון, בתקופה זו יש התפתחות משמעותית של איברים אלו . אופן שימוש : 2 כמוסות , עם הארוחה . לקריאה על אומגה 3 מקסאפא של סולגאר: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=253&ArticleID=424&sng=1 אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש .