קומדין

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

12/03/2011 | 14:59 | מאת: זאב

שלום אני בן 39 ,אני נוטל קומדין רציתי לדעת לגבי צמחים שעוזרים לעייפות ולשיפור הזיכרון שאני יוכל ליטול בלי שיהיה בעיה עם הקומדין תודה ושבוע טוב זאב

13/03/2011 | 10:38 | מאת:

זאב שלום , עייפות היא שם כולל לכמה סוגים של תחושות גופניות או מנטליות. עייפות יכולה להיגרם מסיבות רבות כמו אורח חיים מודרני, לחץ וסטרס, דיכאון, אנמיה, הפרעות בבלוטת התריס, הפרעות בשינה, תזונה לא מאוזנת, כושר גופני ירוד, השמנה והפרעות בעיכול ועוד. טיפול ראשוני בעייפות יכול להיות מבוסס על מולטי-ויטמין-מינרל המכיל רכיבי תזונה הנחוצים לשמירה על הבריאות, וחסר בהם יכול לגרום לתחושת עייפות ולהחליש את מערכת החיסון. מולטי-ויטמין-מינרל VM-2000 הוא פורמולה המכילה מינונים עשירים במיוחד של ויטמינים ומינרלים, וכוללת שילוב ייחודי של נוגדי חמצון, קומפלקס ויטמיני B ושילוב מיוחד של צמחי מרפא. הנחיות: 1-2 טבליות ביום, עם הארוחות. לקריאה על מולטי-ויטמין-מינרל VM-2000: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=170&ArticleID=78&sng=1 לשיפור הזיכרון אני ממליצה לך על כולין 350 מ"ג, כולין הוא ויטמין מסיס במים המשתייך למשפחת ויטמיני B, הכולין נחשב כיום לגורם תזונתי חיובי שנודעת לו חשיבות רבה בהתפתחות המוח, מערכת העצבים, כושר החשיבה והיכולת הלימודית. לכולין התוויות נוספות כמו שמירה על בריאות הלב וכלי הדם, הוא משמש כחומר גלם המשתתף בהובלת שומנים מהכבד אל הרקמות, מסייע בהגנה על הכבד מפני הצטברות שומנים ופועל להורדת רמות כולסטרול גבוהות. הנחיות שימוש: 1-3 כמוסות ביום, עם הארוחות. לקריאה על כולין : http://www.solgar.co.il/?CategoryID=236&ArticleID=985&sng=1 תוספי התזונה שהמלצתי לך אינם מתנגשים עם קומדין . אני ממליצה לך לעשות בדיקות דם מקיפות. לבדוק רמות B12, ברזל, המוגלובין, פריטין וויטמין D ותפקודי בלוטת התריס. מחסור של ברזל/B12, או פעילות נמוכה של בלוטת התריס (היפותירואידיזם) לרוב מתבטאים בעייפות וחולשה. אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש

20/04/2011 | 21:23 | מאת: דן

אימי נוטלת 3 כדורים לדילול דם קומדין אספריו ועוד שם שאני לא זוכר בספטמבר עברה ניתוח לב פתוח ומעקפיים ושהיא נוטלת את הקומדין בימים האחרונים יש לה שטפי דם גדולים כחולים מה אפשר לעשות במצבים כאלה תודה מראש דן !! ישמח לקבל תשובה