Omnium

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

19/01/2011 | 10:56 | מאת: נירית

שלום, פורמולה הנ"ל איך ואינה מכילה סידן ומגנזיום ברמה גבוהה אם היא אמורה לשמור גם על בריאות העצם? אולי כדאי לשלב עם סידן קומפלקס? תודה

19/01/2011 | 15:47 | מאת:

נירית שלום, נטילת מולטי ויטמין איכותי בכל יום היא הצעד הראשון בשמירה על בריאות והגנה מפני חסרים ברכיבי תזונה . האומניום הוא קומפלקס ייחודי המשלב ויטמינים ומינרלים, נוגדי חמצון ורכיבים צמחיים המשלימים חסרים תזונתיים ושומרים על תפקודו התקין של הגוף ומונעים מחלות . הקומפלקס יעיל במיוחד לשמור על אנרגיה וחיוניות, טיפוח העור,הציפורניים והשיער, חיזוק מערכת החיסון ותמיכה המערכות הגוף השונות. במידה ויש לך חסר משמעותי בסידן ו/או את נמצאת בקבוצת הנשים שנמצאות בגיל המעבר אני ממליצה לך לשלב, בנוסף למולטי ויטמין- אומניום תוספת סידן ומגנזיום כדוגמת התוסף סידן קומפלקס. בעיית בריחת הסידן היא בעיה "נשית" בעיקרה, המתחילה בסביבות שנות הארבעים לחייה של אישה ומואצת לאחר הפסקת הווסת. הפסקת ייצור הורמון האסטרוגן בגיל המעבר גורמת לבריחת סידן אצל כ- 40% מהנשים. המינון המומלץ של סידן לקבוצת גיל זאת היא בין 1200-1600 מ"ג ביום . אני ממליצה לך להרבות במזונות העשירים בסידן: טחינה - שומשום, טופו, שקדים, אגוזי ברזיל, מוצרי חלב (אך הם גם עשירים בזרחן שמפריע לספיגת הסידן), קטניות, ירקות עליים ירוקים, ברוקולי, תאנים וסרדינים . ניתן להשלים את צריכת הסידן היומית באמצעות תוסף התזונה סידן קומפלקס. זוהי הפורמולה העדכנית ביותר לשמירה על העצם ולחיזוקה, אשר פותחה במכון לחקר התזונה של סולגאר, בארצות הברית. קלציום קומפלקס מיועד הן לגברים והן לנשים ותוכנן לסייע בטיפול במחלת האוסטיאופורוזיס ובמניעת התפתחותה. הפורמולה מכילה סידן ומגנזיום ציטראט (הצורה הזמינה ביותר לספיגה) שהם המינרלים העיקריים הבונים את העצם. כמו כן היא כוללת מגנזיום, נחושת, אבץ, מנגן ו?ויטמיני D ו-K. רכיבים חיוניים אלה פועלים לשיפור ספיגת הסידן בגוף והטמעתו, להגברת פעילות אנזימטית של בניית העצם ולחיזוק המבנה המינרלי שלה. כל הרכיבים מותאמים לספיגה מ?רבית. הנחיות לשימוש: 2–4 טבליות ביום(לפי הצורך), עם הארוחות. לקריאה על סידן קומפלקס : http://www.solgar.co.il/?CategoryID=476 אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש .

20/01/2011 | 12:25 | מאת: נירית

איילת שלום אז למה אומניום תהיה טובה יותר ממולטי ויטמין כמו vm2000 ודומים? לא עדיף פורמולה עשירה יותר? אולי אומניום היא פורמולה טובה כתוספת? אני בת 38 ןיש במשפחה היסטוריה של דלקות פרקים ואוסטאופורוזיס, כמו כן בימים אלו הפסקתי להניק ואחרי תקופה ממושכת של פרנטל. אשמח לדעת מה הכי כדאי מבחינת מולטי ויטמין שיספק את מה שצריך. תודה ויום טוב