כאבים ברום הבטן ומקרין לגב

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

04/12/2019 | 16:45 | מאת: יעל

סןבלת מכאבים ברום הבטן בושט בקיבה ומקרין לגב יש ירידה במשקל של 44 קג ב4 שנים גסטרוסקופיה תקינה עשיתי לאחרונה גם ביופסיה כל הבדיקות תקינות קולונסקופיה מלפני שנתיים סי.טי. תקין רק לא עשיתי למעי הדק יש רק שלשולים עם נורמלקס יש עצירות כרונית חולשות בעיות בליעה יש לחץ מוגבר לושט העליונה הבי.אם.אי 17.7 תת משקל האוכל והמים לא נספגים כמו שצריך יש בעיות הליכה שריריי נחלשו מהרזון אנא טיך ניתן לעזור לי האם יתכן שיש בעיות בלבלב איזה בדיקות עלי לעבור לשם כך?

התלונות אשר מצוינות בגוף הפניה מצריכות הערכה מסודרת עם כל החומר הרפואי הרלבנטי. לצערי לא ניתן לתת מענה הולם דרך מדיה זו. מציע לפנות לרופא המשפחה / מרפאת גסטרו.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה