כאב גב עליון לאחר כל אכילה או שתיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

09/05/2019 | 16:38 | מאת: אביטל

שלום דר רציתי לדעת למה יש לי כאב גב עליון לאחר כל אכילה ושתיה וגם סתם גם בשכיבה לישון אחרי שלא אכלתי שעתיים קודם הסבל נוראי לא מסוגלת ללכת לבדיקות מרוב כאב הכאב נחלש במצב הליכה כנראה יש לחץ על אבריי העיכול גם יש לי קשיי בליעה האוכל כאילו עומד בבית החזה ולא יורד וגם המים שאני שותה קשה לי לשתות התייבשתי לגמריי וגם רזיתי המון כי העיכול לא עובד כמו שצריך יש לי צואה מתפרצת לוקחת נורמלקס אחרת אין יציאות בבדיקת צואה התגלה שיש לי הליקובקטר אולי ממנו הכאבים הקשים בגב העליון איזה בדיקה לעשות למעי הדק או גסורוסקופיה מה ניתן לקחת נגד כאביי הגב האלו זה סבל נוראי מונע ממני לתפקד יש לי גם צריבה למטה בפי הטבעת צניחה בינונית של הרקטום אולי פיסורה גם וטחור פנימי שיוצא לפעמים לא ניתן לטפל כי היציאות רכות מידי ופוצעות כמו כן היובש בכל הגוף פוגע בעור בפי הטבעת אזור פעיל עשיתי גסטרוסקופיה לפני שנתיים אז היתה דלקת קלה בקיבה רצוי לחזור על הבדיקה יש לי בעיות פתאום ברגליים לא הולכת טוב יתכן שבעיות העיכול נובעות מפגיעה ניורולוגית גם? סותריי חומצה לא עוזרים יש לי דיספפסיה פונקציונלית מעי רגיז ובעיות בעיבוד המזון בתודה מראש מיואשת מאד טעם מר תמיד בפה

מנומטרית ושט אני מניחה שעשתי אם היא תקינה ובהנחה גם שאורטופד בדק אותך ואים בעיות עמ"ש שיסיברו אות הכאבים את צריכה טיפול משולב ע"י מרפאת כאב + טיפולים אלטרנטיבים ונראה גם פסכיאטר ופסיכולוג לאור כל הרקע של בעיות פונקציונליות

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה