שאלה בעניין תרופה למערכת העיכול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

14/05/2018 | 17:23 | מאת: מיכאל

היי, אובחנתי במעי רגיז לפני כמה שנים, שמעתי לא מזמן על תרופה בשם קולוטל (Colotal), הסימפטום הדומיננטי הוא שלשול על בסיס יומי וכאבי בטן לסירוגין (ואחרי דיאטת אלימינציה, שילוב ספורט קבוע, וניסוי ותהייה של מלא תוספי מזון, מצאתי את עצמי חיי על קלבטן/סטופיט לצערי). שאלתי היא האם קולוטל יכול להפסיק/להפחית את השלשולים ? ואם לא, האם יש תרופה אחרת שיכולה לעזור לי בעניין? תודה,

קולוטל יכולה להקל במעי רגיש ישנן תרופות אחרות ממשפחת SSRI , נורטילין

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה