בדיקות דם- תפקודי כבד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

21/03/2018 | 01:52 | מאת: דן

שלום רב , האם שימוש בתרופות הבאות יכולות לגרום לאנזימי כבד להיות גבוהים? אמביאן 6.5 מ"ג, פבוקסיל 100, קלונקס 0.5 ותוסף מלטונין? כמו כן האם יש בעיה בכוס יין פעם פעמיים בשבוע במצב כזה שבו האנזימים מחוץ לטווח תקופה ארוכה כבר (שנתיים) ALT- 65-80 AST- 40-55 תודה רבה מראש

מציע לפנות לייעוץ מסודר במרפאת כבד. קיימות מספר אפשרויות ביניהן הפרעה על רקע תרופתי אבל מומלץ להשלים בשלב ראשוני אולטראסאונד בטן ומספר בדיקות דם על מנת לראות האם ישנם גורמים אפשריים אחרים (וירוסים, כבד שומני, אחר)

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה