כאבי בטן עליונה צד שמאל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

26/02/2018 | 13:33 | מאת: שלומי

שלום רב אני בן 31 בריא לפני חצי שנה התחלתי לסבול מכאבי בטן קלים בצד שמאל עליון בנוסף יש לי חולשה שבאה והולכת פניתי לרופא ביצעתי בדיקות דם כלליות תפקודי כבד ברזל b12 חומצה פולית הכל יצא תקין בנוסף עשיתי אולטרסאונד בטן עליונה שיצא תקין חיידק הליקובקטור שלילי בדיקה גופנית של רופא תקינה הכאב בבטן בא והולך לא כאב חזק משו שנסבל אני מפחד שזה לא משו מסוכן ביקשתי מהרופא לבצע עוד בדיקות הוא טוען שאין צורך אשמח למענה תודה ויום טוב

28/02/2018 | 17:23 | מאת: ד"ר דן פלדמן

שלום, אין תחליף לבדיקה מסודרת במרפאה. מהמתואר בשאלתך, אין "דגלים אדומים" אך כמובן שניתן להרחיב את הבירור. ניתן לשקול ביצוע CT בטן, בדיקות אנדוסקופיות וכד'. הייתי סומך על הרופא המטפל שלך. במידה ואינה שקט, תוכל לקבל דעה שנייה נוספת.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה