PCR נמוך. וניסיון להויד ל0

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה

03/08/2017 | 12:57 | מאת: אברהם

שלום רב. אני נשא של הפטיטיס B(עולה מבריה"מ) בן 29. בשל בעיית פוריות קשה(כמעט חוסר זרע מוחלט). הגענו למסקנה שהפתרון שלי בכדי שאוכל לקבל טיפול ראוי זה להוריד את הPCR של הפטיטיס B ל-0. לפני כ4 שנים היה לי 35 ומאז זה תמיד עלה עד הבדיקה האחרונה ל1400. התחלתי בכדורים להורדת הPCR בכדור שנקרא טנופוביר(TENOFOVIRׂׂ) כדור אחד ביום. השאלה שלי, תוך כמה זמן אגיע לPCR 0/ חשוב לציין שתפקודי הכבד שלי מעולים לדברי הרופא. ואני ספורטאי.

בביקורת הבאה יתכן וכבר תהיה עם ערכים בלתי מדידים

18/08/2017 | 00:41 | מאת: אבי

כעת הגיעו תוצאות כחודש וחצי לאחר שהתחלתי ליטול את הכדור. הpcr hep b detected less then 10 האם זה אומר שזה 0 באופן כללי האם במצב כזה אדם יכול לקבל טיפול ivf רגיל?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - הלל יפה