כאבים בברך

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

01/09/2015 | 20:19 | מאת: רופא אורטופד

אני בן 36 סובל בשנה האחרונה מכאבים בברך שמאל בעיקר לאחר ישיבה על מקום אחד הרבה זמן ואז כמעט אין ביכולתי לישר את הרגל לפני כמה חודשים רופא אמר לי שזה כנראה דלקת ונתן לי כדורים[בטרן ] שעזרו לקצת זמן שאלתי . לפני ביקור חוזר האם לעשות צילום לפני הביקור או שזה שייך לאבחנה לפי אנמנזה בלבד ללא הדמיה

02/09/2015 | 11:03 | מאת: ד"ר איתמר בוצר

שלום רב, לפי הקושי שלך בישור הברך נשמע שיש בעיה משמעותית. אם לא ביצעת צילום עד היום אז כדאי לעשות אחד, אם כבר עשית צילום תגיע יחד איתו לאורטופד שיבדוק אותך ויחליט מה צריך לעשות הלאה. בהצלחה ד"ר איתמר בוצר

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך