ירך שמאל.

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

26/05/2013 | 18:55 | מאת: שי

שלום רב, שמי שי בן 24. חולה דלקת מפרקים שגרונית. מטופל באקטמרה. בדיקות דם תקינות. לאחרונה ביצעתי צילומי רנטגן. ובבדיקה של הראומטולוגים בבני ציון רשום "OA של ירך שמאל עם סקלרוזיס, הצרות המרווח, אוסטאופיט." חש אני בזמן הליכה כאבים חדים וחודרניים באיזור ירך שמאל. יש דרכי טיפול? איזו פעילות גופנית מומלץ לעשות ואיזו לא? אשמח לתשובה שי

01/06/2013 | 22:29 | מאת: ד"ר אברהם כץ

השינויים בצילום הם עקב המחלה ממנה אתה סובל וצריך להתיעץ עם הרופא המטפל , זה שנותן לך את האקטמרה , לגבי השינויים בצילום . נותנים אקטמרה כשתרופות אחרות כגון רמיקד , לא מועילות . האם קבלת תרופות אחרות לפני האקטמרה ? ד"ר כץ

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך