איזה סוג ספורט

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

25/11/2008 | 11:22 | מאת: דליה

לד"ר כץ שלום אני חולה עם c.m.t. ו-ולאחר cva ו- s.l.e משתדלת שלא להשתמש בכסא גלגלים והולכת עם קביים כמה שיותר. הצד הימני שלי יותר חלש ותווחי התנועה קצרים. שאלתי ברצוני לפנות למכוני כושר לאיזה מכון האם לכל מכון כושר? ומה עליי לבקש לעשות בעיקר? אודה על תשובתך.

27/11/2008 | 00:16 | מאת: ד"ר אברהם כץ

דליה את ההדרכה הראשונית לגבי סוגי פעילות והדרך לחזק את הצד הימני תקבלי במכון הפיזיוטרפיה של קופת החולים אליה את שייכת . אפשרות נוספת היא למצוא מדריך בחדר כושר קרוב למקום מגוריך , עם הכשרה מתאימה , שמוכן להדריך אותך . הפעילות המומלצת היא חזוק השרירים . אפשר להשתמש במשקולות של עד 1 ק"ג ותרגילים להגדלת טוחי התנועה . כמו כל אמון , צריך להתחיל עם חמום ופעילות אארובית כגון אופנים , רגלים או ידים , הליכון או מכשיר חתירה . תמשיכי לא להשתמש בכסא גלגלים ולעמוד כמה שיותר . בהצלחה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך