לאחר ניתוח ארתרוסקופיה ברך ימין

דיון מתוך פורום  ארתרוסקופיה של הברך והירך

27/08/2019 | 10:26 | מאת: שמעון

כמעט שבוע לאחר ארתרוסקופיה ברך ימין, ישנם עליות וירידות בתפקוד ובכאב. האם זהו תהליך טבעי של החלמה? תודה מראש שמעון.

27/08/2019 | 10:44 | מאת: שמע

בנוסף כיווץ משמעותי בשוק ימין וכאב. האם יש מה לעשות עם הכאב והנוקשות מעבר למתיחות/ הפעלה ועיסוי?

28/08/2019 | 04:21 | מאת: ד״ר אייל גנסין

שלום רב שבוע לאחר ארטרוסקופיה בהחלט ניתן לצפות לשינויים בכאבים ובתפקוד. כאשר יש כאבים, כיווץ, נוקשות בשוק ימין מומלץ לפנות לרופא מטפל לשלול קריש דם בורידים העמוקים היכול להיווצר לאחר ניתוח.

28/08/2019 | 04:22 | מאת: ד״ר אייל גנסין

ראה תשובה

מנהל פורום ארתרוסקופיה של הברך והירך