הפלה שנייה מתרומת ביצית

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

11/08/2020 | 05:46 | מאת: ימית שוורצברג

היי, רציתי להתייעץ עימך בנושא קשה המדיר שינה מכיניי.. אני בת 42 מגיל 37 לא הצלחתי להכנס להריון טבעי לפניי 3.5 שנים התחלתי טיפולים אחריי כשלון 8 טיפולים לפניי כשנה וחצי החלטנו על תרומת ביצית.הבעיה הגדולה שמתוך 3 החזרות בלסטו היו לי 2 הפלות.קליטה טובה והפלה תחילת שבוע 5. בעלי ביצע בדיקות גנטיות אולם לא קריאוטיפ עקב קמצנות של 'מכבי'. כעת לצערי יהיה חייב לבצע זאת.הבדיקות זרע שלו תמיד היו מעולות.הקריוטיפ וכל הבדיקות של התורמת תקינות.אני עם משקל עודף גבוה(התחלתי ב 109 קילו וכעת בהליך הרזייה כי חושדים שהמשקל גורם השפעה) ביצעתי היסטורוסקופיה כולל הסרת פוליפ שהיה גם כהה זעיר ההיסטורוסקופיה תקינה.חשבנו אולי יש לי בעיה בקרישיות הדם, נתנו לי הפנייה למרפאות להפלות חוזרות... הרופא אמר שגם ככה היה נותן לי קלקסן..כולי מלאה בפחדים וחששות משום שכשלון מתרומת ביצית לא נורמלי... אציין שלא עברתי הפלות הטיפולים..כבר לא בטיפולים שנה וחצי..בבקשה תנסה לענות לי מה הבעיה פה...

11/08/2020 | 18:45 | מאת: פרופ' משיח שלמה

סוגיית הפלות חוזרות היא קשה ומחייבת התייחסות יותר עמוקה מאשר אפשרי בפורום. מציע לפנות לייעוץ נוסף אצל מומחה פוריות/הפלות.

מנהל פורום טיפולי פוריות