תשובה לבדיקת הפטטיס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/08/2020 | 14:17 | מאת: ליהיא

ביתי בת 18 קיבלה תשובה להפטטיס b כחלק מהבדיקות שבצעה חייבת לציין שקיבלה במסגרת החיסונים בגיל ינקות חיסון להפטטיס a ו b התשובה שקיבלנו הייתה כזאת hepatitisbs ab-4.9negativ Hepatitisbs-ag-negativ אודה לך אם תגיד לי מה התשובות הנ''ל אומרות האם היא שלילית מדוע לדעתך ציינו ליד הנגטיב ערך האם זה מצריך מעקב או שזה תקין והיא שלילית ? אודה לך מקרב הלב חייבת לציין שבגיל לידה חוסנה לחיסונים של הפטיס a ו ב

04/08/2020 | 16:08 | מאת: ליהיא

שאלה נוספת ברשותך דר' ביתי קיבלה גם חיסון בגיל ינקות להפטטיס a ויצא לה היום בגיל 18 Positiv -Hepatitis A igg Hepatitis A igm negativ ברשותך האם היא מחוסנת ולא מדבקת מה אם כך משמעות של נשאות האם היא נשאית ואם כן האם הנשאות יכולה להיות פתאום פעילה מתי כן מדובר בנשאות פעילה כי היא קיבלה חיסון בילדות רואים שיש חיסון ושהיא לא חולה מצד שני האם זה יכול פתאום להתפרץ או אדם שחוסן או יש לו נוגדנים אזי הוא נשא ומדבר או יכול להיות לו מצב פעיל בהמשך תודה רבה על המענה לאמא מודאגת

שלום ליהיא, לאחר התחסנות כנגד 'הפטיטיס' B יש ירידה הדרגתית ברמת הנוגדנים, וכנראה שזה מה שקרה גם אצל בתך. אם היא מעוניינת להיות מחוסנת כנגד מחלה זו מומלץ לה לקבל חיסון דחף כדי להגדיל את רמת הנוגדנים מעל לערך שנחשב כ"מחסן". הרבה בריאות אפי

שלום ליהיא, 1. על פי התוצאה שקיבלה בתך אכן נראה שהיא חוסנה בעבר בהצלחה כנגד 'הפטיטיס' A. 2. במחלה זו אין מצב שנקרא "נשאות". 3. לפי התשובות שהיא קיבלה היא איננה חולה במחלה זו ואיננה נחשבת כמדבקת. הרבה בריאות אפי

04/08/2020 | 17:51 | מאת: ליהיא

רק שאלה נוספת חשובה ברשותך האם הדבר מעיד שהיא שלילית להפטטיס bעל סמך מה שרשמתי לך ואין זיהום בהפטטיס הנ''ל או מצב המעיד שיכול להיות עלייה של נוגדנים כי יצא לה שלילי גם ה ab וגם agאבל הab4.9 ולגבי igg פוזיטיב של הפטטיס a האם זה מעיד על חיסון שיש בגוף האם אדם שמקבל חיסון בגיל הינקות התוצאה תראה על הפטטיס a פוזיטיב כמו שיצא לה מודה לך על מענה

שלום ליהיא, 1. בבדיקה שצרפת אין עדות לכך שבתך היא נשאית של 'הפטיטיס' B. 2. לאדם שחוסן כנגד 'הפטיטיס' A (בכל גיל) אמורים להיות נוגדנים (מסוג IgG) לנגיף זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות