כפפות מה ההבדל בין כפפות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/04/2020 | 09:42 | מאת: עומר

חסרות כפפות בכל מרכזי הקניות מה אתה מציע לעשות אני אובד עצות ומה ההבדל בין כפפות סטרליות ללא סטרליות

שלום עומר, 1. כפפות סטריליות מיועדות לצוותים רפואיים כשהם מבצעים פרוצדורות סטריליות (ניתוחים, כנסת קטטר לכיס השתן או עירוי מרכזי וכד'). 2. אם אין כפפות אז אני מציע להמשיך לחיות ללא כפפות, ובמקביל לשטוף את הידיים במים ובסבון לעתים תכופות (כמו שאני עושה). הרבה בריאות אפי

29/04/2020 | 16:39 | מאת: רונית

בהקשר לכפפות הזמנתי משלוח של כפפות וקיבלתי כפפות עם טלק האם מסוכן להשתמש בכפפות עם טלק היו כתבות שטלק מסרטן חלילה מה דעתך

שלום רונית, לפי מיטב ידיעתי ב- 18.1.2017 אסר ה- FDA האמריקאי על השימוש בכפפות אלו. הרבה בריאות אפי

02/05/2020 | 01:28 | מאת: יעלי

עומר לא צריך כפפות מלטקס או ניטריל. בכל חנות מכולת מוכרים כפפות מניילון ( נראה כמו שקית ניילון של הסנוויצים) עולה הכי זול 4 שח. אם באמת אין.. אפשר גם להכניס יד לשקית עם גומי

מנהל פורום מחלות זיהומיות