טיפול מניעמתי קורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/04/2020 | 00:07 | מאת: אפי **

אמי סובלת מלחץ דם , סכרת מאוזנת ללא כדורים , ואי ספיקת כליות קראטנין אחרון 1.24. האם ניתן להשתמש בנטילת ויטמין סי ליפוזומלי כטיפול מניעתי , וכשפורצת המחלה להעלות מינון ? אשמח להדרכה . לוקחת ולסרטן 80 מ"ג , אלוריל , אמלו 10 מ"ג ובערב קדקס ואספירין, ויטמין D , וברזל .תודה רבה

שלום אפי**, אינני מכיר את יתרונותיו (וסכנותיו האפשריות) של התכשיר 'ויטמין סי ליפוזומאלי' במניעת COVID-19 ו/או בטיפול במחלה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות