שאלות בבקשה.. סליחה על האורך מקווה שתקרא הכל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/12/2019 | 15:48 | מאת: ח

שלום, בת 29. בלי מחלות רקע. אני משתעלת שיעול כלב מעל חודש ורקוד לא עוזר.. נבדקתי לפני שבועיים אצל רופא משפחה והוא הביא לי רקוד.. משלשום הראש שלי פטישים פטישים ויש לי נימול בכפות רגליים באמצע הליכה (אני הולכת ופתאום הרגל נרדמת לי).. חוץ מזה אני מרגישה עייפות לא מוסברת.. ואני ישנה מלא.. מרגישה ממש חולשה... יש לי שנה (עוד שבוע זה שנה) פצע קשה ריפוי מניתוח פילונידלי שלא מצליחים לסגור ובגללו אני הולכת לאחות בקופת חולים כל יום לניקוי וחבישה (לא הלכתי השבוע בגלל שאני מרגישה חולה).. לדעתי יש סיכוי שנדבקתי במשהו כשבאתי לטפל בפצע... אחרי שאחזור לעצמי- האם להמשיך לטפל בפצע בקופת חולים בחורף הזה ולהדבק? או להפסיק לטפל בפצע? כל השנה הזו לקחתי אנטיביוטיקות בגלל הפצע ובדיקות דם לפני שלושה חודשים הראו זיהום.. הרופא אמר שהמערכת החיסונית שלי מאוד מגורה.. אני לא יודעת מה אני אמורה לעשות ואיך להמשיך.. האם מה שיש לי עכשיו נשמע כמו שפעת? לא עשיתי חיסון שפעת. תודה!!

שלום ח, אכן ארוך וכנראה לא קשור לשפעת. המלצתי- המשך בירור בעזרת רופא/ת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות