עדכון לגבי שאלה מה-23/10 על EBV/CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/10/2019 | 23:15 | מאת: מ

בבדיקת נוגדנים להפטיטיס יצא שהיא מחוסנת ל-A ו-B. אין נוגדנים להפטיטיס C. אין תוצאות לטוקסופלזמה, יכול להיות שלא נבדק. אנזימי כבד מאוד גבוהים: AST 320 ALT 590 GGT 450 ALP 370 LDH 1110 בילירובין כולל 2, ישיר 1.2 מה שמוזר שה-EBV IGG היה חיובי מעל 50 בשנת 2012, ועכשיו הוא שלילי. כאשר בשפעול לפי מה שקראתי הוא אמור להיות חיובי ביחד עם ה-IGM. הרופא חושב שזו מחלת הנשיקה. איזה עוד מחלות זיהומיות יכולות להיות רלוונטיות? תודה רבה!

שלום מ, CMV, לפטוספירוזיס, הפטיטיס E, הרעלה, מחלת כבד לא זיהומית ועוד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות