חום ממושך אנטיביוטיקה וחולשה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/10/2019 | 10:18 | מאת: רותי

דר' שלום רב, לפני חודש היה לי חום במשך 8 ימים בדיקות דם הראו נוטרופילים גבוהים ובשתן ראו לוקוציטים 500 ומעט כדוריות דם, תרבית איבדו במעבדה. קיבלתי אנטיביוטיקה רספרים פורטה שבוע החום ירד לנורמה. אבל גם שהספקתי את האנטיביוטיקה יש לי חולשה ותחושת "שכרות" וגם צפיקות לב שאני הולכת ומתעייפת. רציתי לדעת האם תופעות אלה יכולות להיות בגלל השימוש באנטיביוטיקה? תודה רבה

שלום רותי, אין זה סביר שכשבועיים אחרי הפסקת ה'רספרים', התסמינים המתוארים בשאלך נובעים מהאנטיביוטיקה הזו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות