שאלה בדבר בדיקות שונות ומשונות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/04/2019 | 20:23 | מאת: מנשה

אני יודע שזה שאלות בתחום האורולוגים אך אשמח אם תענה בכל זאת... כיצד ניתן לאבחן דלקת בשופכה? כיצד ניתן לאבחן דלקת בדרכי הזרע/צינור הזרע? כיצד ניתן לאבחן דלקת שלפוחית שתן? תודה

שלום מנשה, 1. אבחון של דלקת השופכה מתבצע בעזרת שילוב של תסמינים מתאימים (למשל צריבה בקצה הפין) עם תוצאות בדיקות מעבדה מתאימות (למשל PCR של דגימת שתן ל- STDs). 2. אבחון של דלקת בצינור הזרע מתבצע בעזרת שילוב של תסמינים מתאימים (למשל נפיחות של האשכים או רגישות בהם) עם תוצאות בדיקות מעבדה מתאימות (למשל תרבית זרע). 3. אבחון של דלקת בכיס השתן מתבצע בעזרת שילוב של תסמינים מתאימים (למשל דחיפות ותכיפות במתן שתן) עם תוצאות בדיקות מעבדה מתאימות (למשל תרבית שתן). הרבה בריאות אפי

25/04/2019 | 08:04 | מאת: מנשה

האם ניתן לראות באולטראסאונד דלקת באשכים/יותרת האשך?

25/04/2019 | 08:26 | מאת: מנשה

שאלה נוספת: מה אפשר לעשות במידה ויש דלקת שופכה בלתי ספיציפית בעקבות חבלה?במקרה שכזה בדיקות הpcr יהיו שליליות

שלום מנשה, מציע לך להפנות את שאלתך זו לרופא/ה מומחה/ית בדימות. הרבה בריאות אפי

שלום מנשה, מציע לך להפנות את שאלתך זו לרופא/ה אורולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות