הקאות ושלשולים במשך שבועיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/04/2019 | 09:18 | מאת: עדי

שלום, מזה שבועיים (ברוטו) שאני מקיאה ומשלשלת. היתה הטבה מס ימים אך התופעות חזרו. שני רופאים סבורים שהדבר נגרם בשל אכילת משהו שאינו טוב וקראו לזה "דלקת מעיים". לא קיבלתי שום תרופה מלבד עירוי ולא נשלחתי לבדיקות. אבל אני ממשיכה לשלשל ולהקיא. מרגישה רע ומיואשת. אלו בדיקות מומלצות לי? אנא עזור לי.. מציינת שביולי ביצעתי קולונסקופיה וגסטרוסרופיה תקינות.

שלום עדי, תרבית צואה, והמשך בירור על ידי רופא/ה גסטרואנטרולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות