מאוד מודאגת לא יודעת מה לעשות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/02/2019 | 18:36 | מאת: שירן

דוקטור מזה כמה ימים אני מרגישה כאבים בגוף חולשה חוסר שקט כאב ברגליים בירך מאחורה בכף הרגל יד שמאל צאוור גב כמו שרירים תפוסים כאבים האם זה תסמינים של כלבת? ועוד דבר מאז המקרה הלא מובן עבר כבר כמעט 3 חודשים זה אומר שבעוד חודשיים אני יכולה להיות רגועה? אמרת שזה נדיר שכלבת תתפרץ אחרי 5 חודשים נכון? זאת אומרת שאם חלפו 5 חודשים הסיכוי לכלבת הוא קלוש?תודה שוב

שלום שירן, התסמינים המתוארים בשאלתך אינם אופייניים לכלבת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות