זיהום בכף יד לאחר ניתוח.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/01/2018 | 20:05 | מאת: רפי

שלום ד"ר. לפני כשלשה חדשים נדקרתי בכף יד מקוץ [יתכן שהיה זה ענף של דקל]. למיטב ידיעתי הצלחתי להוציא את הקוץ אך האזור התנפח ונהיה אדום, וקושי בכפוף האצבע. שבוע שעבר עברתי ניתוח ולדברי המנתח: "ממצא יתר של סינוסיטיס ולא מתאים לתגובה של קוץ דקל". ובוצע סינובקטומיה. בבדיקה היום יש שוב שוב סינוביטיס מרובה וולארית ודורסלית. המנתח הפנה אותי לזיהומולוג. מה יכול להיות הסיבה לכזה דבר? ואיך מטפלים בזה? תודה.

שלום רפי, אני ממליץ לך על ב ד י ק ה של זיהומולוג/ית ולא על יעוץ אינטרנטי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות